019 - 231 0502 suharahamdi@gmail.com
Krim Herbal Blend Shaklee

Krim Herbal Blend Shaklee

Krim Herbal Blend Shaklee Assalamualaikum.. Pagi ini cik su nak cerita sikit tentang krim herbal blend Shaklee ni. KRIM MAGIC Yang membantu masalah-masalah ruam bayi, kanak2 dan juga orang dewasa. Shaklee tidak gabungkan setiap bahan ini untuk sia-sia, ianya telah...
Apa Itu Vivix Shaklee

Apa Itu Vivix Shaklee

Apa Itu Vivix Shaklee Bila free time ni..boleh lah cik su Menaip entry nih.. Lamanya dah tak buat entry blog dari zaman belajar dulu.. Ok kat sini cik su suka nak cerita tentang kebaikan Vivix Shaklee nih.. Tapi mula2 tu nak terangkan dulu ape itu Vivix Shaklee ye?...
Pemakanan Sihat Produk  Shaklee

Pemakanan Sihat Produk Shaklee

Selamat pagi yang penuh dengan keberkatan ni.. Cik su diberi peluang pagi ini dapat merasai nikmat-nikmat yang tidak terhingga… Moga2 yang membaca entry cik su pun diberikan nikmat yang luas seluasnya.. Haa.. Bila cakap pasal shaklee ni..mesti orang tanya ape tu...