019 - 231 0502 suharahamdi@gmail.com

Kebaikan Omega Guard Shaklee

 Omega Guard Shaklee Assalamualaikum, semoga yang membaca entry Cik Su sentiasa dipermudahkan segala urusan. Bulan November ini adalah bulan promosi Omega Guard Shaklee yang hangat dipasaran, malah permintaan juga tinggi. Bila waktu promosi ini lah ramai yang nak...

Vivix Shaklee Membantu Pesakit Strok

Bagaimana Vivix Shaklee Membantu Pesakit Strok Assalamualaikum.. Waktu petang-petang ni Cik Su sempat lagi nak apdet entry. Biasa lah dimana-mana saja boleh di manfaatkn waktu yang terluang untuk buat apa saja yang kita inginkan, betul kan? Sebelum kita pergi lebih...

Kebaikan Esp Shaklee Untuk Ibu Menyusu

Kebaikan ESP Shaklee Untuk Ibu Menyusu Alhamdulillah, dipagi hari ini Cik su diberi peluang lagi untuk berkongsi tentang Kebaikan Esp Shaklee untuk ibu-ibu yang menyusu, seperti mana yang kita tahu ibu-ibu sangat memerlukan nutrisi yang cukup untuk menghasilkan susu...

Senarai Harga Produk Shaklee

  Senarai Harga Produk Vitamin Shaklee Alfalfa Complex (S) 330 Biji RM57.50 Alfalfa Complex (L) 700 Biji RM 102.50 B complex  (120 Biji) Rm 58.75 Carotomax (30 Biji) RM 77.50 Collagen Powder ( 15 Sachets)  RM 298 Coq Trol Plus ( 30 capsule)  RM 148.75 Dtx Complex ( 90...

Krim Herbal Blend Shaklee

Krim Herbal Blend Shaklee Assalamualaikum.. Pagi ini cik su nak cerita sikit tentang krim herbal blend Shaklee ni. KRIM MAGIC Yang membantu masalah-masalah ruam bayi, kanak2 dan juga orang dewasa. Shaklee tidak gabungkan setiap bahan ini untuk sia-sia, ianya telah...

Testimoni Vitamin C Shaklee

Testimoni Vitamin C Shaklee Setiap Produk tak lain tak bukan mesti kena ada Testimoni Produk. Bila kita menjual maka kita perlu juga konsisten untuk amalkan supaya kita juga dapat merasa kan kesan sesuatu produk yang diambil. Contoh kita ambil Vitamin C Shaklee sebab...

Apa Itu Vivix Shaklee

Apa Itu Vivix Shaklee Bila free time ni..boleh lah cik su Menaip entry nih.. Lamanya dah tak buat entry blog dari zaman belajar dulu.. Ok kat sini cik su suka nak cerita tentang kebaikan Vivix Shaklee nih.. Tapi mula2 tu nak terangkan dulu ape itu Vivix Shaklee ye?...

Tips Jantung sihat dengan Omega Guard Shaklee

3 TIP PENJAGAAN KESIHATAN JANTUNG DENGAN OMEGA GUARD SHAKLEE Percayakah anda? Pasangan yang mementingkan penjagaan kesihatan jantung akan hidup lebih sihat dan sejahtera. Ikutilah 3 tip-tip berikut untuk menjaga kesihatan jantung dan serlahkan jiwa muda anda bersama...

Pemakanan Sihat Produk Shaklee

Selamat pagi yang penuh dengan keberkatan ni.. Cik su diberi peluang pagi ini dapat merasai nikmat-nikmat yang tidak terhingga... Moga2 yang membaca entry cik su pun diberikan nikmat yang luas seluasnya.. Haa.. Bila cakap pasal shaklee ni..mesti orang tanya ape tu...

Hubungi

019 – 231 0502
suharahamdi@gmail.com

Pengedar Shaklee Kota Marudu

Suhara Hamdi
Postage Seluruh Malaysia
COD Kota Marudu

Hantarkan sebarang pertanyaan